Tuesday, April 17, 2007

azi in trecere pe langa opera am dat cu ochii de noua reclama la ing (ceva cu un pilot de formula1 care colaboreaza cu echipa tehnica.mi'a parut o alegorie simpatica). trasei concluzia ca au scos din circuit reclama la sampanie...pardon, la sibiu, capitala europeana (desi prima oara cand am vazut'o am crezut ca angelli scosese o noua sticla:). apoi, am intrat in caminele kogalniceanu si am vazut provocarea de la absolut vodka: sa fotografiezi o forma absoluta. asta e interesant. sasha, give it a try.
sunt foarte aiurita zilele astea. dorm putin, mananc multa ciocolata si imi cade parul.ce'i mai grav, umblu cu fermoarul de la ghiozdan pe jumatate deschis cand inauntru imi adapostesc tot avutul (i.e. laptopul, portofelul si o jumatate de bounty).iar azi, la seminarul de greaca am realizat ca n'am citit nimic din sofistul, ultimul dialog al lui platon studiat pe anul asta. ma declar o incompetenta, ce mai.
tousi ignoranta nu m'a impiedicat sa derulez in minte tot felul de scenarii pornind de la discutiile altfel interesante din jur.sa'mi fie cu iertare, dar e destul de greu sa te abtii (mai ales dupa ce s'a facut atata tam-tam pe homosexualitatea anticilor) sa nu ti'i imaginezi pe socrate sau platon discutand si gesticuland in jargonul gay.ii si vedeam intr'un nou spot zapp: grupul filosofilor lezati de titlul de sofist saluta zapp share free.hmm...dupa mine, asta ar fi mers acu un an la targul de facultati cand oamenii de la filosofie pusesera de o retea telefonica, aristo-tel.advertise philosophy,ar fi o tema buna pt una din olimpiade.i guess:)

in alta ordine de idei,am vb azi cu ioana (exponent de soi al tinerei generatii de muzicieni) care duminica si'a luat bassul in spinare si a plecat cu formatia la drum.asa se face ca la ora la care eu imi descriu astenia si ignoranta de primavara, ea bate drumurile din germania si probabil face ochi dulci vreunui neo-nazist.cine stie cu ce ne'o veni la usa, chiar acu in parg de olimpiade.dar de ajuns cu speculatiille ca maine am munca.
deci, auf wiedersehen,imi silabiseste o colega de camera:))

that's the spirit!

dedicat tutuor acelora care alearga si se invart in jurul propriilor idei :))