Saturday, April 21, 2007

Cand viata e o lupta, o slujba buna e ARMA TA!

primul spot tv a fost descris deja in workshop unde a primis contur chiar in fata vizitaorilor nostri..spotul aduce in prim-plan un tanar soldat care pare sa-si puna streangul la gat. Cand colo, o arata apoteotic finalul, nu facea decat sa-si aranjeze cravata colorata pentru o noua zi la slujba, in armata. Scopul: demontarea preconceptiilor care deformeaza imaginea militara (pentru intreaga reclama vezi al doilea post de la deschidere).
un alt spot tv urmeaza sa coninga tinerii sa se inroleze in marina. pe o plaja, pe melodia zorba grecul, sun filmate picioarele celor care danseaza ritmic. obiectivul urca incet, descoperind faptul ca "dansatorii" sunt inbracati in uniforma (de marina). cand ajunge la nivelul umerilor lor, obiecrivul scoate la iveala ceva neasteptat: soldatii fac un exercitiu la franghie, amplasata orizontala, pe care trebuie s'o parcurga pana la capat.
ce sugeram: alege cariera miliara. profesionalism, demnitate, dinamism. zile de munca sau de instructie vor arata cu totul altfel decat tot ce ati vazut pana acum. pentru ca e la fel, numai ca diferit.

si nu uitati sloganul campaniei: Cand viata e o lupta, o slujba buna e ARMA TA!

1 comment:

un junior planner said...

salut,
fratilor vad ca va intereseaza advertisingul...pe unii dintre voi chiar planning-ul. Intrebare: Cati dintre voi stiu cu adevarat ce este de fapt o strategie? Cati dintre voi stiu cum sa articuleze o idee? Cati dintre voi stiu sa scrie un rational pentru o idee? Cati dintre voi stiu ce e un brief de creatie?(atentie! nu ce contine...) Cati dintre voi isi dau seama unde se termina strategia si unde incepe creatia? cati dintre voi nu ganditi in spoturi, ci in concepte strategice?
ptr raspunsuri intrati pe blog sa discutam...poate mai invatzam unii de la altii :)
http://www.jurnaldeplanner.blogspot.com